Menu Sluiten

Waterbesparende Douches

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE is ‘s werelds marktleider in de sanitairbranche

Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. Onze kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel om je overal en altijd “Pure Freude an Wasser” te bieden.

GROHE voor je badkamer

Designs dat bij je past. Van kranen en douchesystemen tot douche-wc”s en keramiek – geniet van een perfecte ervaring met GROHE. (meer info)

GROHE voor uw keuken

Welkom bij het slimste productportfolio in de branche, waar keukenkranen, watersystemen en consumentgerichte functies worden gecombineerd met een uitstekend ontwerp. Geniet van de ultieme GROHE keukenervaring. (meer info)

GROHE SENSE – De slimme watersensor

GROHE Sense detecteert de aanwezigheid van water, controleert de temperatuur en vochtigheid en meldt problemen meteen, voordat ze tot iets ergers kunnen leiden. (meer info)

Onze kernwaarden

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vierfundamentele pijlers. We leggen de lat extreem hoog zodat je altijd hetverschil kunt voelen wanneer je een GROHE kraan of douche gebruikt.

GROHE vind je inmiddels in meer dan 130 landen wereldwijd.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over waterbesparende douches kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Waterbesparende Douches


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Waterbesparende douches

NO AI

kasteelstraat de panne t .. Infoidealhomedepanne.be sanitair electro verwarming keukens badkamers start nieuws faq links contact categorieeumln condensatieketels gasverwarming centrale verwarming keuken badkamer totale renovatie electro groot electro klein elektrische verwarming sanitair verlichting opruiming toonzaal thermografie sanitair contacteer ons voor een gratis offerte voor uw installatie waterbesparende douches schatting aanvragen Grohe handdoekrek essentials handdoekrek cm multifunctioneel met verborgen bevestiging in grohe star light uitvoering bestel grohe handgreep essentials cube handgreep uit het gamma essentials cube cm zeer stevig en strak design bestel grohe kraanwerk eurosmart cosmopolitan badkamer elegant lavabokraantje van uitstekende grohe kwaliteit bestel grohe kraanwerk eurosmart new keuken eengreeps mengkraan voor keuken hoog model bestel grohe kraanwerk thermostatisch uit.

home onze activiteiten over fl interieur nieuws the cube contact kan ik mijn bad omvormen naar een douche een inloopdouche heeft tal van voordelen ten opzichte van een gewoon bad of douche. Eerst en vooral is er de veiligheid je hoeft niet meer over de badrand te kruipen om te kunnen baden je stapt gewoon uit de douche. De inloopdouche is zeer makkelijk in onderhoud. Je kan rechtstaand de douchewand en eventueel de glazen deur douchescherm onderhouden. Je hoeft niet meer in de badkuip te kruipen met kans op beschadiging en uitglijden. Een bijkomend voordeel van een douche is dat je veel minder water verbruikt dan met het nemen van een bad zeker als je gebruik maakt van een waterbesparende douchekop. Je hebt ook veel meer ruimte kan de douchewanden bijna naadloos in hetzelfde kleur krijgen als je lavaboblad Het scala van waterbesparende douches Wat met veroude.

Gegevens over Waterbesparende douches

nl fr en zoekterm home nieuws merken jobs contact verwen jezelf en baad in luxe bron van baden. Bron van inspiratie. Unieke badwensen unieke badkamers. Baden zoals jij het wil. Home nieuws zo maak je van je badkamer een mooi geheel juni we spenderen met zrsquon allen heel wat tijd in de badkamer. Het is een plek om tot rust te komen tijd te nemen voor jezelf en te genieten. In een hedendaagse badkamer moet het nodige comfort aanwezig zijn eacuten het moet er vooral aangenaam toeven zijn. Met onze tips maak je van je badkamer een mooi geheel waar je niet weg te slaan bent. Lees meer de voordelen van een mengkraan op een rijtje juni mengkranen zijn een vaste waarde in heel wat badkamers. Ze laten toe om de temperatuur handmatig of automatis.