Menu Sluiten

Overzicht Wastafelkranen

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over overzicht wastafelkranen kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Overzicht Wastafelkranen

Keukens | Badkamer | Kranen | Douches | Kraanwerk | 

Badkamer Overzicht Wastafelkranen

De keuze voor de juiste wastafelkraan is een belangrijke overweging als je de badkamer van je dromen wilt ontwerpen. Niet alleen moet het perfect bij je stijl passen, maar het moet ook praktisch zijn en gemakkelijk te bedienen. Een prachtige wastafelkraan voegt evenzo stijl en karakter toe aan je badkamer. Met GROHE als leider in sanitairtechnologie, met een scala aan innovatieve én betaalbare designs, moet je de juiste wastafelkraan niet moeilijk kunnen vinden.

Uitgebreid Assortiment wastafelkranen

GROHE biedt een enorme selectie wastafelkranen voor allerlei soorten badkamers. Van modern tot klassiek, industrieel en kleurrijk, er is iets voor iedereen. Of het nu gaat om een funky, verchroomde wastafelkraan of een chique kraan in bronslook, je vindt hier zeker iets wat past bij je stijl.

Voordelen van GROHE wastafelkranen

GROHE wastafelkranen bestaan uit duurzame materialen, zodat je jarenlang plezier hebt van je kraan. Ook profiteren gebruikers van een GROHE technologie zoals GROHE StarLight®. Dit is een unieke coating die het oppervlak een perfecte glans geeft, waarbij het minder krasgevoelig is in vergelijking met andere wastafelkranen op de markt. Daarnaast bieden veel modellen comfortabel en intuïtief waterverbruik, dat zorgt voor lagere waterrekeningen.

Bespaar tijd en water met GROHE SilkMove®

Veel wastafelkranen van GROHE zijn uitgerust met GROHE SilkMove®, dat de levering van waterregeling vergemakkelijkt. Met deze technologie kun je het koude en warme water precies naar je wens doseren. Dit voorkomt dat je meer water gebruikt dan nodig is.

GROHE EcoJoy®

Als je ook wat milieu wil besparen met je wastafelkraan, dan is GROHE EcoJoy® een ideale optie. GROHE EcoJoy® helpt je om water te besparen door middel van slimme technologie. Zo helpt het je om het waterverbruik te verminderen door precies de juiste hoeveelheid water te gebruiken, waardoor het een milieuvriendelijke keus is.

De Wastafelkraan-series van GROHE

GROHE heeft een reeks designs ontwikkeld met veel stijlen en mogelijkheden, zodat je een wastafelkraan kunt kiezen die bij je badkamer past. Bekijk de verschillende series op https://www.grohe.be/nl_be/badkamer/wastafel/wastafelkraan-series-grohe/ en stel de perfecte wastafelkraan samen die aan al je behoeften voldoet.

Van traditionele armaturen tot moderne wastafelkranen met geavanceerde technologie, er is iets voor iedereen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, stijlvolle en betaalbare wastafelkraan, kies dan voor GROHE en creëer je eigen perfecte badkamer.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Overzicht wastafelkranen

!–StopPubText–>.