Menu Sluiten

Gamma Wastafels

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over gamma wastafels kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Gamma Wastafels


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gamma wastafels

NO AI

dedecker voorjaarsactie algemene verkoopsvoorwaarden privacybeleid website beleid bedrijf nederlands nederlands deutsch english franais home keukens badkamers verdelers contact shape shape is een model met rechte fronten in massief kunststof. Verkrijgbaar met greep of tipon. Zoek een verdeler in de buurt kleuren en materialen algemeen massief kunststof witte kern b wit massief kunststof zwarte kern diamantgrijs d. stofgrijs . lichtgrijs . wit . zwart wastafels opbouwkommen wdm kunstmarmer xxmm semiopbouwbak wrrm solid surface xxmm semiopbouwbak wrr kunstmarmer xmm wrr kunstmarmer xxmm wrv kunstmarmer xxmm ons gamma is opgebouwd uit een reeks modulaire onderkasten en kolomkasten die moeiteloos met elkaar g.

interieur meubilair catalogus lookbook webshop about contact nl fr offerte nl fr meubilair gamma bross kapsalon meubels met italiaanse flair sinds begin jaren vonden al meer dan kappers hun weg naar gamma benelux voor het aankopen van professioneel kappersmeubilair. Met onze kappersgroothandel in hoegaarden zijn wij de exclusieve verdeler van het italiaanse merk gamma amp bross voor belgi nederland en luxemburg gamma wastafels verdient geld voor jou Gamma amp bross garant staat voor duurzame kwalitatieve meubels die de investering meer dan waard zijn. Een inspiratietripje naar itali is overbodig want onze showroom in hoegaarden is iedere werkdag geopend zodat u zelf kan kennismaken met de collectie van gamma bross. Of bekijk onlineonze volledige cat.

Data over Gamma wastafels

saintghislain thimister bestek aanvraag login nl fr producten home modules generators tweedehands contact select page accueil verhuur individuele modules verhuur individuele modules bewoonbare modules verhuur van bewoonbare modules uitgerust met vensters met dubbele beglazing en manuele rolluiken het nut van gamma wastafels Ideaal voor gebruik van kantoor refter vestiaires enz sanitaire modules verhuur van modules uitgerust met jachtbak wc urinoirs en wastafels. Ideaal op grote bouwwerven of weekend festiviteiten. Toebehoren van kwaliteit. Douches modules verhuur van werf woonwagens met maximum opvangcapaciteit voor personen. Ideaal voor mobiele werkplaatsen of moeilijk bereikbare plaatsen. Gecombineerde sanitaire modules verhuur van gecombineerde modules met sanitaire ruimtes uitgerust met douche wc met jachtbak wastafels urinoirs en elektrische boiler van l. Verhuur van opslag containers verhuur van opslag containers soort maritiem voor opslag van werktuigen of nietgevaarlijke producten. Dubbele deur met sluitingspunten. We.