Menu Sluiten

Overzicht Badkamer Kolomkasten

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over overzicht badkamer kolomkasten kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Overzicht Badkamer Kolomkasten


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht badkamer kolomkasten

NO AI

h keukens badkamers merken verkoop showmodellen touch reality contact eerlijke keukens badkamers eerlijke prijzen veelgestelde vragen q hgtmerkengtdetremmerieterug naar overzicht detremmerie over detremmerie detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen materialen en productiemethodes. De volledige productie vindt in belgi plaats. Het bedrijf weet een goede balans te vinden tussen de modernste productiemethodes en vakmanschap overzicht badkamer kolomkasten prijs aanvragen Kwaliteit en service hun onze peilers en zij zijn trots te melden dat zij enkel met europese onderdelen werken. Detremmerie wist in zijn complete gamma aan te passen aan de marktvraag. Vanaf kunt u als klant zelf uw meubel gaan samenstellen uit diverse onderkast.

deze site gebruikt cookies om je surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het zoeken prikbord jobs d project nieuws eigen productie menu wat zoek je zoeken foto toegevoegd aan pinbord tip pin de fotos die je leuk vindt doorheen de website. Deze kan je terugvinden op je eigen digitale prikbord. Ok ik snap het log in met facebook om je prikbord te kunnen bewaren vragen we je om aan te melden via facebook. Aanmelden terug naar blogoverzicht home nieuws bye bye linnenmand bye bye linnenmand tips amp tricks staan jouw linnenmanden altijd in de weg is de was sorteren niet meteen jouw grootste hobby dan verstoppen wie die linnenmanden toch gewoon zo is jouw ruimte altijd spik en span n kan je bovendien makkelijk jouw was sorteren. Ervaarplots een zee aan rust in de ruimte en maak komaf met die vervelende frustraties o.

Bericht over Overzicht badkamer kolomkasten

home bureau projecten contact vacatures exit button architectuur interieurarchitectuur bouwcordinatie ontwerp epbverwezenlijking nieuwsbrief first name last name lt vorig project overzicht volgend project gt nieuwe zakelijkheid verbouwen en inrichten van een woning gesloten bebouwing te sintniklaas de woning is gelegen in de mgr stillemansstraat te sintniklaas en is eacuteeacuten van de vele woningen in verwante art decostijl in dit geval meer bepaald lsquode nieuwe zakelijkheidrsquo bekijk ons aanbod van overzicht badkamer kolomkasten Het huis dateert van rond en is met respect voor de bestaande stijlelementen volledig gerenoveerd. Materialen en afwerkingen zoals de originele inkomvloer bestaande trap en lambriseringen in de inkomhal zijn allemaal bewaard gebleven. De volledige woning werd volgens .