Menu Sluiten

Gamma Waterbesparende Producten

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over gamma waterbesparende producten kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Gamma Waterbesparende Producten

Wat zijn waterbesparende producten voor de badkamer?

Het is algemeen bekend dat water een kostbare hulpbron is. Met de groeiende zorgen over klimaatverandering en de beschikbaarheid van schoon water, is het essentieel dat we onze consumentengewoonten heroverwegen om zuiniger te zijn met ons waterverbruik. In de badkamer is dit nog belangrijker, omdat het een van de meest voorkomende plaatsen in huis is waar water wordt gebruikt. Gelukkig zijn er tal van innovatieve oplossingen beschikbaar die ons kunnen helpen om minder water te verspillen in de badkamer en toch een comfortabele ervaring te behouden.

Waterbesparende douchekoppen

Een van de beste manieren om water te besparen in de badkamer is door gebruik te maken van een waterbesparende douchekop. Deze douchekoppen zijn ontworpen om het waterverbruik te verminderen zonder dat dit ten koste gaat van de druk of de hoeveelheid water die uit de douche komt. Sommige van deze douchekoppen hebben slimme technologieën ingebouwd die de waterstroom automatisch afstemmen op de behoefte van de gebruiker. Zo kunt u genieten van een verkwikkende douche zonder uw waterrekening de hoogte in te jagen.

Toiletten met dubbele spoeling

Wist u dat toiletten verantwoordelijk zijn voor ongeveer 30% van het totale waterverbruik in huis? Een manier om dit aanzienlijk te verminderen is door te investeren in een toilet met dubbele spoeling. In plaats van één grote spoeling, biedt dit type toilet twee opties: een grote spoeling voor vast afval en een kleine spoeling voor vloeistoffen. Dit kan tot wel 50% besparen op uw waterverbruik in de badkamer.

Kraan met sensor

Een andere slimme manier om water te besparen in de badkamer is doorte investeren in een kraan met sensor. In plaats van de kraan handmatig aan of uit te moeten zetten, detecteert deze kraan wanneer u uw handen eronder houdt en wordt het water automatisch geactiveerd. Hierdoor wordt er geen onnodig water verspild en kunt u toch genieten van een hygiënische en gemakkelijke ervaring.

Wastafel met mengkraan

Als u nog steeds een traditionele wastafel heeft met aparte kranen voor warm en koud water, overweeg dan om over te stappen naar een mengkraan. Deze kranen mengen het warme en koude water, waardoor u precies de gewenste temperatuur kunt instellen zonder dat u eerst water hoeft te laten lopen om de juiste temperatuur te bereiken. Dit kan aanzienlijk wat water besparen en bovendien is het ook nog eens erg handig.

Investeer in een waterbesparende douchecabine

Als u toe bent aan een upgrade van uw douchecabine, overweeg dan om te investeren in een waterbesparende variant. Deze douchecabines zijn ontworpen om het water zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld douchecabines met een verhoogde vloer, waardoor het water sneller wegloopt en u minder tijd nodig heeft om te douchen. Ook zijn er douchecabines met slimme technologieën die de waterstroom aanpassen op basis van uw behoeften.

Besparen op water in de badkamer is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met deze waterbesparende producten kunt u genieten van een comfortabele en efficiënte badkamerervaring zonder schuldgevoel over uw waterverbruik. Dus waar wacht u nog op? Ga nu naar de winkel en begin met besparen op uw waterrekening! Vergeet ook niet om onze website te bezoeken voor meer inspiratie en tips over hoe u uw badkamer duurzamer kunt maken.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Gamma waterbesparende producten

!–StopPubText–>.