Menu Sluiten

Informatie Baden

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over informatie baden kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Informatie Baden

voor een ontspannend bad.

 • Staal/geĆ«mailleerd staal baden zijn gemaakt van staal met een emaille coating. Dit maakt het bad stevig en stootbestendig. Deze baden zijn ook goed bestand tegen chemische en thermische invloeden, waardoor ze lang meegaan.

 • Solid surface baden zijn gemaakt van een mengsel van acryl en natuurlijke mineralen. Dit maakt ze duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Daarnaast hebben deze baden een moderne uitstraling en zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren.

 • Functionaliteit en Comfort

  Naast de esthetische aspecten, is het ook belangrijk om bij het kiezen van een bad rekening te houden met de functionaliteit en het comfort. Een van de belangrijkste factoren hierbij is de lengte van het bad. Het is belangrijk dat je comfortabel kunt liggen in het bad en dat het past bij jouw lengte.

  Daarnaast zijn er ook baden met extra functies, zoals een ingebouwd systeem voor bubbels of massagestralen. Deze opties zorgen voor ultieme ontspanning tijdens het badderen.

  Onderhoud en Reiniging

  Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je bad, is het belangrijk om het goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken. Voor elk materiaal gelden andere onderhouds- en reinigingsadviezen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om acryl baden niet te reinigen met agressieve schoonmaakmiddelen, omdat dit het materiaal kan beschadigen.

  Conclusie

  Een goed gekozen bad kan zorgen voor een heerlijk ontspanningsmoment in de badkamer. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de verschillende soorten baden, het materiaal, de functionaliteit en het onderhoud. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het perfecte bad voor jouw badkamer? Bij Detremmerie helpen we je graag verder. Bekijk onze collectie op https://detremmerie.be/nl/producten/baden en vind het bad van jouw dromen.

  Badkamer Informatie: Alles over Baden

  Badkamers zijn een van de belangrijkste ruimtes in ons huis. Het is de plek waar we ons elke dag opfrissen en ontspannen, en het is daarom belangrijk dat deze ruimte optimaal is ingericht. Een van de belangrijkste elementen in de badkamer is het bad. Een bad is niet alleen functioneel, maar kan ook zorgen voor een heerlijk ontspanningsmoment na een lange dag. In dit artikel lees je alles over baden en hoe je de perfecte keuze kunt maken voor jouw badkamer.

  Soorten Baden

  Er bestaan verschillende soorten baden, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. De meest voorkomende baden zijn vrijstaande baden, inbouwbaden en hoekbaden.

  • Vrijstaande baden zijn bijvoorbeeld prachtige eyecatchers in een ruime badkamer. Ze staan los van de muur en hebben vaak een elegante uitstraling. Deze baden zijn er in verschillende vormen, zoals rond, ovaal of rechthoekig.

  • Inbouwbaden worden tegen de muur geplaatst en zijn daardoor perfect voor kleine badkamers. Doordat ze ingebouwd kunnen worden, nemen ze minder ruimte in beslag. Deze baden zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor ze in elke badkamer passen.

  • Hoekbaden zijn ideaal voor badkamers met beperkte ruimte. Deze baden worden in een hoek geplaatst, waardoor je ruimte bespaart en toch kunt genieten van een heerlijk bad. Hoekbaden zijn er in verschillende afmetingen en vormen, zoals vierkant of driehoekig.

  Materiaalkeuze

  Bij het kiezen van een bad is niet alleen de vorm en grootte van belang, maar ook het materiaal. De meest voorkomende materialen voor baden zijn acryl, staal/geƫmailleerd staal en solid surface.

  • Acryl baden zijn lichtgewicht en makkelijk te bewerken, waardoor ze in vele vormen verkrijgbaar zijn. Dit materiaal is duurzaam en voelt warm aan, waardoor het ideaal is


   Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
   .

   Informatie baden

   !–StopPubText–>.