Menu Sluiten

Baden Belgie

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over baden belgie kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Baden Belgie


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Baden belgie

NO AI

login registreer onthoud mij wachtwoord vergeten login gebruikersregistratie is uitgeschakeld in deze demo baden belgie kostenraming Wachtwoord resetten voer alsjeblieft uw gebruikersnaam en emailadres in. U ontvangt een link om een nieuw wachtwoord in te stellen via email. Verkrijg nieuw wachtwoord infoimmovanhil.be home nieuws te koop te huur seizoensverhuur contacteer ons facebook ligging knokke zoute knokke centrum knokke zeedijk duinbergen centrum heist centrum knokke albertstrand duinbergen zeedijk laguna beach duinbergen geavanceerd zoeken te koop te huur te koop te huur seizoensverhuur type pand strandcabine hoeve huis appartement commercieel garage parking bewoonbare oppervlakte ltm m m m gtm slaapkamers elke badkamers elke prijsbereik van naar andere kenmerken lift garage of staanplaats huisdieren toegelaten microgolfoven vaatwas wasmachine tuin droogkast oven internet wifi fietsenberging terras ligging knokke zoute knokke centrum knokke zeedijk duinbergen .

nl en fr es cs ua it lt welkom technologie producten advies en ondersteuning verkoop partners referenties contact nieuws jobs referenties met meer dan jaar ervaring in de productie van uitzetvoegen voor industrile vloeren heeft de firma hengelhoef concrete joints reeds meer dan miljoen lopende meter uitzetvoegen geleverd en dit wereldwijd. Om tegemoet te komen aan de wijzigende behoeften van de klanten is hengelhoef concrete joints steeds op zoek om de kwaliteit van zijn producten te verbeteren. Vandaar het succes van onze sinus slide toepassing. Hierbij een overzicht van klanten die wereldwijd het vertrouwen aan onze producten geschonken hebben. Omwille van het belang van de huidige stand der techniek hebben wij in ons referentieoverzicht de nadruk gelegd op de sinus slide referenties. Volledige referentie lijst sinus slide reference en testimonial video new factory luxi switzerland zwitserland meter liebherr switzerlan.

Gegevens over Baden belgie

over ons vacatures contact toggle navigation lotec over ons onze segmenten gemeentelijke zwembaden recreatiebaden priv zwembaden wellness specials rooftops onze producten bicarbonaatdoseercel renovatie angeleye drenkelingendetectie waterzuivering engineering amp advies service en techniek onze projecten onze videos contact vacatures my service portal my lotec wij staan voor je klaar contact is er iets niet in orde met jouw badsysteem dan staan wij met vakspecialisten voor je klaar. Storingen of onvolkomenheden verhelpen we direct meestal nog voordat je er iets van merkt Onze suggestie over baden belgie Voor een beperkt bedrag ben je verzekerd van service op het hoogste niveau. Wij staan voor je klaar eindhoven lotec nederland twello lotec noordoost heverlee lotec belgi eindhoven nederland voordat u het weet wij helpen u met onze specialisten. Boven zijde eb eindhov.