Menu Sluiten

Gamma Badkamermeubelen

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over gamma badkamermeubelen kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Gamma Badkamermeubelen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gamma badkamermeubelen

NO AI

nl fr en zoekterm home nieuws merken jobs contact verwen jezelf en baad in luxe bron van baden. Bron van inspiratie. Unieke badwensen unieke badkamers. Baden zoals jij het wil gamma badkamermeubelen zijn in trek Home merken merken in de kijker calodar tussen vraag en aanbod om het gamma samen te stellen ontwikkelt calodar zelf een aantal producten. Andere worden vervaardigd door of in samenwerking met verschillende gerenommeerde fabrikanten zoals grohe sphinx geberit en roca. Maar uiteindelijk krijgt alles het label van een van de twee merken die de onderneming op de markt brengt. Voor sanitaire inrichting en kranen is dat lafiness voor installatiebenodigdheden saninstal. Met die merken vertaalt calodar het aanbod van producenten naar de vraag van de markt. Bijvoorbeeld door voor de doehetzelfsector combipacks te ontwikkelen waar alles inzit om een wc of wastafel te installeren. Of door complete badkamers samen te stellen inclusief meubels en accessoires voor de sanitaire spe.

welkom wie zijn we werkwijze lastenboek realisaties inspiratie waarom contact welkom wie zijn we werkwijze lastenboek realisaties inspiratie waarom contact vakmanschap is meesterschap contacteer ons voor een afspraak basislastenboek elk lastenboek wordt individueel opgesteld en naargelang de specifieke wensen en voorkeuren van de bouwheer samengesteld. Als basis wordt vertrokken van een aantal materialen en werkwijzen die door de jaren heen hun degelijkheid bewezen hebben wat bedoelen we met gamma badkamermeubelen Ruwbouw een verharding van de werf in zuivere ballast geen puin is inbegrepen en wordt voor de toekomstige garage of carport uitgevoerd zodat deze werfoprit nadien dienst kan doen als verharding oprit naar de woning. Wachtbuizen voor de aansluitingen van de nutsvoorzieningen vanaf de straat tot in de woning en een vijfdelige aansluitbocht zijn voorzien. Extra graafkosten door de distributiemaatschappijen worden zo vermeden. Een volledig rioleri.

De discipline van Gamma badkamermeubelen

javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Zorg ervoor dat u javascript in uw browser inschakelt voor een optimale ervaring op onze website. Mijn account mijn verlanglijst wissel navigatie menu badkamermeubels stijlen color by nature craft essentiel contempory chalet magasin gnral inspiraties massief hout inspiratie koraal grondgebied van de stad zachte platteland inspiratie bergen het merk sanijura garanties en labels opmaat catalogues kohler videos account home badkamermeubels illusion illusion luciole halo lumen door sanijura l gepubliceerd op om illusion elk zijn badkamer of u nu alleen bent met zrsquon tweeeumln of een familie de ruimte in uw badkamer is essentieel om zich goed te voelen. Par sanijura gepubliceerd op om illusion lakkleuren om uw badkamer te decoreren met haar lakken biedt de co.