Menu Sluiten

Assortiment Douchesystemen

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over assortiment douchesystemen kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Assortiment Douchesystemen

Hygiene | Badkamer | Badkamer accessoires | Kranen | Keukens | 

Badkamer Assortiment Douchesystemen

Er zijn veel nuances bij het kopen van de juiste douche voor uw badkamer. Hoeveel functies heb je nodig, wat is je budget en welk materiaal wil je? Om te helpen bij het maken van een keuze, hier is een overzicht van wat je zou moeten weten bij het kopen van een douchesysteem.

Verschillende Soorten Douchesystemen

De belangrijkste soorten douchesystemen die er zijn, zijn plaatsingle-arm douchesystemen, muurarm douchesystemen, kolom douchesystemen en regendouches. Elke stijl wordt aangeboden met een verscheidenheid aan functies, waaronder verschillende hoofddouches en handdouchen, temperatuurcontroles, thermostaten, meertrapsbediening, massagefuncties en meer. Dit biedt een grote variëteit aan opties om de perfecte douche voor jouw badkamer te vinden.

Plaatsingle-Arm Douche

De plafondarm-douche is een van de meest voorkomende opties vanwege zijn eenvoudige installatie en lage kosten. Deze komen meestal met een enkele schuine arm die het water afgeeft. Dit systeem kan een hoofddouche of een handdouche bevatten.

Muurarm Douche

De muurarm-douche is meer eigentijds en moderner. De douchekop is in de muur gemonteerd, waardoor er meer ruimte is in de doucheruimte. De douchearm is gebogen en kan gecombineerd worden met een afzonderlijk handdouche.

Kolom Douche

Kolom douches zijn een andere populaire optie. Het bevat meestal twee afzonderlijke douchekoppen – een hoofddouche en een handdouche – en kan verschillende functies bevatten, zoals massagestralen. Het is gemakkelijk te installeren en past in bijna elke badkamersetting.

Regendouche

Regendouches zijn een luxe optie die vaak een centraal hoofdstuk heeft dat water uitspoelt zoals een regenbui. Ze kunnen meestal worden gecombineerd met een afzonderlijke handdouche.

Materiaalkeuze

Dematerialen voor douchesystemen variëren vanuit staal en messing tot chroom of verguld. De meeste mensen kiezen voor messing omdat het makkelijk te onderhouden is en geschikt is voor vochtige omgevingen.

Chroom is een populair materiaal vanwege zijn duurzaamheid en glans. Het vergt echter meer onderhoud dan messing. Vergulde douchesystemen geven uw badkamer een unieke uitstraling, maar dit materiaal is moeilijker te reinigen en is niet bestand tegen corrosie. Het is ook duurder dan andere materialen.

Handdouche Uitrusting

Handdouches zijn een essentieel onderdeel van een douchesysteem. Handdouches worden geleverd met verschillende functies, zoals variabele standen, massagestralen, druppels, stromen, enz. Er zijn ook speciale functies die worden aangeboden, zoals radio´s, aromatherapie-inzetstukken, lange slangen en lichttherapie-inzetstukken.

Budget En Installatie

De totale kosten van het kiezen van een douchesysteem hangt af van verschillende factoren, zoals het type douche, het out-fit, het materiaal en de installatie. Als u het systeem zelf wilt installeren, kunt u geld besparen op arbeidskosten. Maar als u liever een professionele installateur inhuurt, moet u rekening houden met extra kosten.

Betrouwbare Leverancier

Er zijn veel leveranciers die douchesystemen aanbieden. Maar GROHE is een van de beste leveranciers die worden aanbevolen door professionals. GROHE biedt een breed scala aan douchesystemen, waaronder plafondarm douches, muurarm douches, kolom douches en regendouches. Ze bieden ook professionele installatie bij hun producten. Bovendien bieden ze geweldige service, kwaliteit en prijzen.

Als u op zoek bent naar een douche voor uw badkamer, bezoek dan GROHE om het perfecte douchesysteem voor uw budget te selecteren.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Assortiment douchesystemen

!–StopPubText–>.