Menu Sluiten

Maatwerk Badkamermeubelen

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over maatwerk badkamermeubelen kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Maatwerk Badkamermeubelen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk badkamermeubelen

NO AI

toggle navigation .. Home diensten verwarming sanitair schilderwerken behang ventilatie nieuwbouw renovatie realisaties contact home realisaties realisaties aanleg terras algemeen aanleg terras voor en na aflopen badkamerrenovatie dakisolatie gyproc zetten keukens voor en na laminaat zetten nieuwe keukens plaatsen raamfolie sanitair schilder en behangwerken schilderwerken voor en na ventilatie vloerverwarming aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras algemeen aanleg terras voor en na aanleg terras voor en na aanleg terras voor en maatwerk badkamermeubelen prijs aanvragen na aanleg terras voor en na aanleg terras voor en na aanleg terras voor en na aanleg terras voor en na aanleg terras voor en na aanleg terras voor en na aanleg terras voor en na aanleg terras voor en na aflopen aflopen aflopen aflopen aflopen aflopen aflopen aflopen aflopen aflope.

home nieuwbouw d renders badkamerrenovatie werkwijze realisaties voor en na badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer contact realisaties voor en na badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer home realisaties realisaties hieronder vindt u enkele voorbeelden van afgewerkte projecten. Alle badkamers worden zelf doo.

Het terrein van Maatwerk badkamermeubelen

home winkel producten diensten badkamerrenovatie realisaties contact offerte menu badkamerrenovatie en vloerwerken in rillaar ook in deze renovatie startten we op de blote muur . De volledige ruimte werd opnieuw gecementeerd en alle elektriciteit is vernieuwd. Deze badkamer heeft een vloeroppervlakte van m. De muur is deels behangen. We maakten een inloopdouche met douchesproeiers in opbouw en een betegelbare douchegoot. In het verlaagd plafond monteerden we inbouwspots. Verder kwam er een bad een hangtoilet en een dubbele lavabo. Het badkamermeubel bestaat uit een kolomkast en een spiegel met ledverlichting Wat betrachten we met maatwerk badkamermeubelen In dit project vloerden we ook de volledige benedenverdieping van circa m. Offerte aanvragen badkamerrenovatie van opmeten tot uitvoeren bij tegeltrend verzorgen wij de volledige badkamerrenovatie. Meer informatie trendy toonzaal kom eens een kijkje nemen in onze toonzaal. G.