Menu Sluiten

Maatwerk Badkamer Kolomkasten

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over maatwerk badkamer kolomkasten kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Maatwerk Badkamer Kolomkasten


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Maatwerk badkamer kolomkasten

NO AI

bebra keukens badkamers dressings contact contacteer ons voor vrijblijvende informatie stuur ons een bericht contacteer ons straatsburgdok noordkaai antwerpen emailprotected home badkamers organisatie dankzij onze stijlvolle badkamers wilt u de voorziene badkamerruimte optimaal benutten doe dan beroep op het maatwerk van bebra. In uw badkamer primeert uiteraard onderhoudsvriendelijkheid maar het oog wil ook wat. Dankzij ons uitgebreide aanbod wat betreft de afwerking voorzien wij voor u de meest stijlvolle en elegante badkamerkasten en meubels. Onze materialen zijn onderhoudsvriendelijk en worden door onze vakmannen en vrouwen vlekkeloos afgewerkt. Bepaal zelf de stijl van uw badkamermeubels en kasten op basis van uw smaak en budget ontwerpen en produceren wij badkamerkasten van hoge kwaliteit. De kasten zijn steeds op maat van uw badkamer en zorgen zo voor een harmonieus geheel. Op een natuurlijke en onopvallende manier integreren wij grote maatkasten wastafels spiegelkasten kolomkasten en hangkasten.

home keukens binnendeuren badkamermeubels laminaatvloeren trappen contact home keukens binnendeuren badkamermeubels laminaatvloeren trappen contact welkom bij gebroeders verduyckt gebr maatwerk badkamer kolomkasten prijs aanvragen Verduyckt is een familiebedrijf dat al meer dan jaar werkzaam is in de totaalinrichting van woningen. Lees meer reeds meer dan jaar d specialist badkamermeubels wij van gebroeders verduyckt volgen steeds de trends en ontwikkelingen op gebied van wooninrichting. Hierdoor kunnen we beter inspelen op de vraag van onze klanten en dus ook op ons assortiment badkamermeubels. Meer over onze badkamermeubels de belangrijkste trend is de verandering van de opslagplaats. Zo wordt er vandaag de dag meer gebruik gemaakt van meerdere kleine kasten i.p.v. n grote kast. Hierbij gaat het om o.a. ondermeubels kolomkasten en ladeblokken. We kunnen ook constateren dat de kasten vaker vervaardigd worden uit hoogglansmaterialen. Een andere vaststelling is de vergroting van de spiegels wat bedoelen we met maatwerk badkamer kolomkasten Van standaardmodellen tot maatwerk ge.

Wetenswaardigheden over Maatwerk badkamer kolomkasten

bedrijf home partners portfolio showroom nieuws vacatures expertise italian design comfort sanitair ecologie en duurzaamheid producten accessoires baden badmeubels waskommen douches kraanwerk sanitair installatiemateriaal spiegels verlichting spoeltafels keukeninrichting ventilatie verwarming vloerverwarming waterontharders warmtepompen boilers wc handenwassers projecten services helpdesk vind je vakman d ontwerp contact nederlands search badmeubels amp waskommen versani specialiseerde zich sinds jaar in kwalitatief hoogwaardig en origineel bad meubilair van europese origine. Een versani wasmeubel is maatwerk voor iedere klant versani specialiseerde zich sinds jaar in kwalitatief hoogwaardig en origineel bad meubilair van europese origine. Onze passie innovatieve concepten met een verrassende mix van ecologisch materialen zoals marmer leder aluminium saphirkeramiek glas laminaat en zelfs v.