Menu Sluiten

Assortiment Waterbesparende Producten

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over assortiment waterbesparende producten kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Assortiment Waterbesparende Producten

Badkamer Assortiment Waterbesparende Producten: Bespaar Geld En Help Het Milieu

Het besparen van water wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Door de toenemende droogte en klimaatverandering, is het behoud van onze watervoorraden essentieel. Daarnaast is het ook goed voor onze portemonnee. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze manieren om water te besparen in onze badkamers. In dit artikel ontdek je het ruime assortiment aan waterbesparende producten voor je badkamer en hoe ze kunnen bijdragen aan zowel je huishouden als het milieu.

Het belang van waterbesparing in de badkamer

Waterbesparing in de badkamer is van cruciaal belang. Een gemiddeld huishouden gebruikt namelijk ongeveer 120 liter water per persoon per dag. Daarvan wordt meer dan de helft gebruikt in de badkamer, voornamelijk voor het douchen en het doorspoelen van het toilet. Dit betekent dat hier de grootste winst valt te behalen als het gaat om waterbesparing.

Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Door te besparen op watergebruik, verlaag je namelijk ook je waterrekening. Daarbij komt dat veel waterbesparende producten ook energiebesparend zijn, wat weer bijdraagt aan een lagere energierekening. Het gebruik van waterbesparende producten is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

De verschillende soorten waterbesparende producten

Er zijn diverse waterbesparende producten beschikbaar voor in de badkamer. We zullen hieronder enkele voorbeelden bespreken.

Waterbesparende douchekoppen

Een van de grootste verbruikers van water in de badkamer is de douche. Gelukkig zijn er diverse waterbesparende douchekoppen op de markt. Deze douchekoppen mengen lucht met het water, waardoor er minder water wordt verbruikt, maar je toch nog steeds kunt genieten van een krachtige douchestraal. Zo bespaar je gemiddeld 50% water per douchebeurt!

Een voorbeeld van een waterbesparende douchekop is de GROHE Euphoria Cosmopolitan handdouche. Deze douchekop heeft een waterbesparende functie en verbruikt slechts 9 liter water per minuut, terwijl een normale douchekop gemiddeld 12 liter per minuut verbruikt.

Waterbesparende kranen

Ook kranenkunnen veel water verspillen. Gelukkig zijn er tegenwoordig waterbesparende kranen die het waterverbruik aanzienlijk verminderen. Deze kranen hebben een ingebouwde luchtregelaar, waardoor er minder water uit de kraan stroomt. Zo kun je tot wel 50% water besparen.

Een voorbeeld van een waterbesparende kraan is de GROHE Eurosmart Cosmopolitan wastafelkraan. Deze kraan gebruikt slechts 5 liter water per minuut, terwijl een normale wastafelkraan gemiddeld 9 liter per minuut verbruikt.

Toilet spoelonderbrekers

Het toilet is een enorme waterverbruiker in huis. Gelukkig zijn er toilet spoelonderbrekers beschikbaar die het mogelijk maken om zelf te bepalen hoeveel water je gebruikt bij het doorspoelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleine spoeling voor urine en een grote spoeling voor ontlasting. Hierdoor bespaar je al snel 50% op je waterverbruik.

Waterbesparende badkameraccessoires

Naast de bovengenoemde producten, zijn er ook nog andere waterbesparende accessoires voor in de badkamer. Denk hierbij aan een waterbesparende douchewand, douchegordijn of badmat. Deze producten zorgen ervoor dat er minder water wordt verspild tijdens het douchen of baden.

Het ruime assortiment waterbesparende producten bij GROHE

Bij GROHE vind je een ruim assortiment aan waterbesparende producten voor in de badkamer. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo ben je niet alleen verzekerd van waterbesparing, maar ook van optimaal comfort en design.

Bovendien heeft GROHE een speciale pagina op hun website gewijd aan waterbesparing in de badkamer. Hier vind je handige tips en informatie over hoe je op een eenvoudige manier kunt besparen op je waterverbruik.

Conclusie

Het assortiment aan waterbesparende producten voor in de badkamer is enorm en groeit nog steeds. Met deze producten kun je niet alleen een hoop water besparen, maar ook energie en geld. Het is belangrijk om bewust om te gaan met onze watervoorraden en deze producten dragen hier zeker aan bij. Bezoek de website van GROHE voor meer informatie en ontdek welke waterbesparende producten het beste passen bij jouw badkamer en situatie. Bespaar geld én help het milieu!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Assortiment waterbesparende producten

!–StopPubText–>.