Menu Sluiten

Assortiment Wastafelkranen

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over assortiment wastafelkranen kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Assortiment Wastafelkranen

Kraanwerk | Douches | Keuken Accessoires | Hygiene | Badkamer | 

Badkamer Assortiment Wastafelkranen: vind de perfecte oplossing voor uw behoeften

De badkamer is een belangrijke ruimte in het huis en zorgt ervoor dat u de dag op een comfortabele manier kunt beginnen. Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld aan het interieurontwerp van uw badkamer, waardoor het belangrijk is dat u de juiste accessoires kiest om de perfecte sfeer te creëren. Als u op zoek bent naar een goede wastafelkraan, dan biedt Grohe u het badkamerassortiment met wastafelkranen dat u helpt bij het maken van een goede keuze.

Kwaliteit en innovatie

Grohe wastafelkranen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen die een lange levensduur garanderen. Ze zijn ook ontworpen met behulp van de nieuwste technologieën, waardoor ze een ongelooflijk gebruiksgemak en betrouwbare prestaties bieden. Grohe wastafelkranen hebben een modern design en prachtige details, waardoor ze mooi passen bij elke stijl van de badkamer.

Flexibiliteit voor eenvoudige bediening

Grohe wastafelkranen zijn gemakkelijk te bedienen dankzij de flexibele handgreep in combinatie met de keramische kraanplaten. Deze kraanplaten zijn eenvoudig te schakelen tussen warme en koude stromen, waardoor de temperatuur van de stromend water eenvoudig kan worden ingesteld. De flexibele handgreep biedt een geweldige mogelijkheid om het waterstroomgemak te verhogen door het water in de gewenste richting te draaien.

Grohe EcoJoy-technologie voor efficiënt watergebruik

Met de Grohe EcoJoy-technologie kunt u genieten van een comfortabel warm waterbad met de zekerheid dat het water op een milieubewuste manier wordt gebruikt. De EcoJoy-technologie zorgt ervoor dat er minder water wordt verbruikt, waardoor u geniet van een lagere waterfactuur terwijl u nog steeds dezelfde kwaliteit krijgt.

Grohe StarLight®-oppervlaktecoating voor een prachtige uitstraling

Alle Grohe wastafelkranen zijn voorzien van een Grohe StarLight®-oppervlaktecoating die uitzonderlijk veerkrachtig en bestand tegen krassen is en die uw wastafelkraan er prachtig uit laat zien. De coating biedt een glans die jarenlang blijft bestaan, zelfs na intensief gebruik.

Grohe SilkMove®-cartridge voor precisieregeling

Voor de ultieme precisie bij het regelen van de stromingskracht van het water heeft het assortiment wastafelkranen van Grohe een Grohe SilkMove®-cartridge. Deze cartridge maakt het mogelijk om met één enkele beweging de waterstroom te regelen, waardoor het een makkelijk en intuïtief proces is.

Grohe SmartControl-systeem voor volledige controle

Met het Grohe SmartControl-systeem krijgt u volledige controle over de waterstroom. Het systeem maakt het mogelijk om de temperatuur en de stromingskracht eenvoudig te regelen met behulp van een drukknop of een temperatuursensor. U kunt zelfs verschillende waterprogramma´s opslaan, waarmee u de stroming van het water gemakkelijk kunt aanpassen zonder steeds weer opnieuw in te stellen.

Het badkamerassortiment met wastafelkranen van Grohe biedt u de perfecte oplossing voor al uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een high-end wastafelkraan met innovatieve technologie of gewoon een eenvoudige kraan met klassiek design, met het assortiment wastafelkranen van Grohe bent u verzekerd van kwaliteitsproducten met uitstekende prestaties. Kijk op https://www.grohe.be/nl_be/badkamer/wastafel/wastafelkraan-series-grohe/ voor meer informatie over Grohes badkamerassortiment met wastafelkranen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Assortiment wastafelkranen

!–StopPubText–>.