Menu Sluiten

Prijzen Wastafelkranen

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over prijzen wastafelkranen kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Prijzen Wastafelkranen

Keuken Accessoires | Badkamer | Hygiene | Badkamer accessoires | Kranen | 

Badkamer Prijzen Wastafelkranen – Een Vergelijking van de Beste Merken

Badkamer prijzen voor wastafelkranen variëren sterk, afhankelijk van het merk, de grootte en het type wastafelkraan dat u kiest. Hoewel sommige versies van eenvoudige wastafelkranen niet al te veel kosten, kunnen bepaalde hoogwaardige wastafelkranen een substantiële investering betekenen. In dit artikel worden de beste merken van wastafelkranen besproken, met informatie over de opties die beschikbaar zijn bij elk merk en de reeks prijzen, waardoor u gemakkelijk kunt bepalen welke het beste bij uw badkamer past.

Grohe Wastafelkranen

Grohe is een leidend Europese merk als het gaat om wastafelkranen. Grohe wastafelkranen staan bekend om hun innovatieve ontwerpen, kwaliteitsslagaders en duurzaamheid. Deze kranen stralen luxe uit en geven uw badkamer een high-end look. Grohe wastafelkranen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, en in elk budget.

Grohe Blue-Serie

Een van de meest populaire opties van Grohe is de Blue-serie. Deze kranen zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een hi-tech, slimme uitstraling. De kranen hebben een aantal slimme functies, waaronder een sensor die de waterstroom automatisch aanpast, afhankelijk van de temperatuur die u hebt ingesteld. De Blue-serie kranen hebben één handgreep, wat vereenvoudigd het instellen van de juiste temperatuur en het regelen van de waterstroom.

De prijs van draadloze Blue-serie wastafelkranen begint bij €200, met extra kosten voor de installatie. Grohe biedt ook een reeks betaalbare modellen voor de traditionele handgreep kranen. Deze modellen beginnen bij €50 en gaan tot €200.

Grohe Essence-Serie

Als u op zoek bent naar een moderne wastafelkraan met een minimalistisch design, dan is de Grohe Essence-serie een goede keuze. Deze kranen hebben strakke lijnen en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, waaronder matzwart, chroom en brons. De Essence-serie kranen hebben ook een ECONOMIX-functie die het waterverbruik tot wel 60% reduceert.

De prijzen van de Essence-serie variëren van €100 tot €400, afhankelijk van het model. Grohe biedt ook een aantal goedkopere modellen aan die worden verkocht voor ongeveer €50.

Hansgrohe Wastafelkranen

Hansgrohe is een ander Europese merk dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige producten. Hansgrohe wastafelkranen hebben een modern, minimalistisch design en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van traditioneel tot ultra-modern.

De Hansgrohe productenstrategie doet denken aan die van Grohe, waarbij ze een aantal innovatieve functies hebben zoals sproeierknoppen en automatische temperatuurregeling. De kranen zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen krassen en corrosie.

Hansgrohe Focus-Serie

De Focus-serie van Hansgrohe is een populaire keuze onder kopers. Deze kranen hebben een strak, minimalistisch ontwerp en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, van klassiek wit tot glanzend chroom of zelfs mat zwart. De Focus-serie kranen hebben ook een sproeierknop voor een mooie esthetische look.

De Focus-serie kranen beginnen bij €100 en kunnen oplopen tot €400 voor de high-end modellen. De installatiekosten variëren ook, afhankelijk van het type kraan dat u selecteert.

Hansgrohe Talis-Serie

De Talis-serie van Hansgrohe heeft een elegant, klassiek ontwerp dat perfect past in traditionele badkamers. Deze kranen hebben ook een elegante uitstraling, wat hen ideaal maakt voor zakelijke en hotelomgevingen. Aan de bovenkant van deze kranen zit een bolvormige knop, waardoor de bediening erg eenvoudig is.

Hansgrohe Talis-serie wastafelkranen zijn verkrijgbaar tussen €50 en €200, afhankelijk van het type kraan dat u kiest. Hoewel de minder dure modellen niet alle innovatieve functies hebben, zijn ze nog steeds van een hoge kwaliteit en hebben ze een aantal basisfuncties die voldoen aan de meeste behoeften van de gebruiker.

180° Wastafelkranen

180° is een Belgisch bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen en produceren van innovatieve, energiezuinige wastafelkranen. De producten van 180° zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiebesparing, waardoor ze een interessante optie zijn voor degenen die op zoek zijn naar een milieubewustere manier van watergebruik in hun badkamer.

180° Waterloop Series

De 180° Waterloop-serie wastafelkranen is een populair model dat bekendstaat om zijn unieke slimme opties. Deze kranen hebben een slimme sensor die detecteert wanneer er warm water wordt gevraagd, waarna de kraan automatisch de door de gebruiker ingestelde hoeveelheid warm water levert. De kranen hebben ook een energiebesparende functie die het water verbruik beperkt.

De prijzen van 180° wastafelkranen variëren van €200 tot €400, afhankelijk van het type kraan dat u kiest. Dit is een stuk hoger dan andere merken, maar de energiebesparende functie van de kranen zorgt ervoor dat u deze investering met succes kunt terugverdienen.

Conclusie

Het kopen van een wastafelkraan is een belangrijke investering voor uw badkamerruimte. Er zijn veel verschillende merken op de markt, elk met hun unieke voordelen en functies. Grohe, Hansgrohe en 180º zijn drie merken waar u op kunt vertrouwen voor betaalbare, hoogwaardige wastafelkranen. Bekijk de verschillende


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Prijzen wastafelkranen

!–StopPubText–>.