Menu Sluiten

Expert Wastafelkranen

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over expert wastafelkranen kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Expert Wastafelkranen

Kraanwerk | Douches | Badkamer | Kranen | Badkamer accessoires | 

Badkamer Expert Wastafelkranen

De badkamer is vaak de meest persoonlijke ruimte in een huis en een investering waar je graag zult van willen genieten voor een lange tijd. We hebben het hier dan ook over een installatie die duurzaam is en slim beduidend, maar ook mooi en stijlvol. De wastafelkraan is hier het centrale punt van. Met welke opties heeft u de keuze?

Uw keuzes als u kiest voor een wastafelkraan

Wanneer u kiest voor een wastafelkraan kunt u uit verschillende soorten kiezen. Een wastafelkraan kan traditioneel in uw badkamer worden gemonteerd, maar met de keuze van vandaag hebben eigenaren van een badkamer meer opties dan ooit. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, laten we hieronder de verschillende soorten wastafelkranen zien die u kunt overwegen.

1. Handgrepen

Handgrepen zijn de traditionele optie voor een wastafelkraan. Ze zijn gemaakt van messing of chroom en zijn bevestigd aan beide zijden van de kraan. De handgreep-stijl wastafelkraan is een eenvoudige manier om de temperatuur en druk van het water te regelen. Dit type wastafelkraan is geschikt voor alle wastafels die door twee gaten in het oppervlak worden gerangschikt.

2. Monobloc wastafelkranen

Monobloc wastafelkranen zijn gemaakt van een geïntegreerde body met één enkel bedieningsmechanisme. In tegenstelling tot de traditionele handgreep-stijl wastafelkraan, bevat een monobloc wastafelkraan geen aparte handgrepen nodig. Wanneer het bedieningsmechanisme wordt gebruikt, wordt de warmte en druk van het water geregeld, waardoor het veel gemakkelijker is om water te regelen met slechts één handbeweging.

3. Thermostatische wastafelkranen

Thermostatische wastafelkranen zijn een speciale vorm van de monobloc wastafelkraan. Net als de monobloc wastafelkraan heeft de thermostatische wastafelkraan geen aparte handgrepen. In plaats daarvan bevat het een kleine thermometer sensoren die continu de temperatuur van het water meten en lichten rond het bedieningsmechanisme aanpassen om aan te tonen hoe warm of koud het water is. Dankzij de thermostaatsensor in de wastafelkraan is het veiliger en beter om water te regelen.

4. Kranen met een drukschakelaar

Afhankelijk van de toepassing, zijn doorgaans kranen met een drukschakelaar de beste optie. Deze kranen met een drukschakelaar hebben geen aparte bedieningselementen, wat betekent dat u geen knoppen hoeft te gebruiken om het water aan en uit te zetten. In plaats daarvan verschijnen er een of meer drukknoppen op het oppervlak van de wastafel. Om het water in te schakelen, hoeft u alleen maar op de drukknoppen te drukken. Bovendien kunnen drukknoppen worden gebruikt om meerdere functies te regelen, zoals het inschakelen van een douche, beide hoofdkranen of beide koud- en warmwaterleidingen.

5. Grohe serie wastafelkranen

Voor een aantal jaren geleden presenteerde Grohe een reeks hoogwaardige wastafelkranen voor badkamers. Het was een revolutionaire stap vooruit in het ontwerp, aangezien de grohe serie een veelzijdige, geraffineerde en stijlvolle ervaring bood die productspecialisten vooraf niet hadden gezien. De Grohe serie wastafelkranen hebben een aantal unieke functies, waaronder een handdouche die op elk gewenst moment kan worden ingeschakeld. Bovendien hebben alle kranen een slimme thermostaat, waardoor u precies kunt afstemmen met welke temperatuur u het water wilt gebruiken. Meer informatie over de Grohe serie wastafelkranen vindt u hier.

Waar kunt u een wastafelkraan kopen?

Terwijl er veel opties zijn als het gaat om wastafelkranen voor uw badkamer, kunt u het beste naar een speciaalzaak gaan voor professionele adviezen en tips over de beste producten. Veel producten kunnen online worden gekocht, maar als u meer techincal advies nodig heeft, is het waarschijnlijk beter om een expert te raadplegen bij een specialistische winkel.

Conclusie

Kortom, er zijn veel verschillende opties als het gaat om wastafelkranen voor uw badkamer. Met de juiste informatie en advies van een productspecialist, kunt u de beste optie kiezen die bij uw huis past. Vergeet niet om altijd een product te kiezen dat van hoge kwaliteit is, duurzaam is en ook stijlvol is. In combinatie met een goede service kunt u er zeker van zijn dat u uw wastafelkraan langdurig kunt genieten!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Expert wastafelkranen

!–StopPubText–>.