Menu Sluiten

Baden

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

Informatie over baden.

Baden vormen een centraal onderdeel van de badkamer, en bieden een plek van ontspanning en verfrissing. In de loop der jaren zijn baden geƫvolueerd van louter functionele voorzieningen tot stijlvolle designelementen die een statement maken in de badkamer.

Detremmerie, gevestigd in Beveren-Leie, is een voorbeeld van een leverancier die een breed assortiment aan baden biedt, waarbij comfort en design samenkomen in een reeks stijlvolle modellen die geschikt zijn voor verschillende soorten badkamers.

Een bad kiezen betekent rekening houden met verschillende factoren, zoals grootte, vorm, materiaal en stijl.

De keuze van het juiste bad hangt af van de beschikbare ruimte, persoonlijke voorkeuren en de algemene inrichting .

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over baden kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Baden


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Baden

NO AI

contact verdelers catalogi memoboek login pro toggle navigation collecties toepassingen designers over ons fotogalerij contact verdelers catalogi memoboek fr nl en de login pro nl fr en de bad toepassingen wat is er heerlijker dan een lekker bad in onze drukke levensstijl waar alles steeds sneller moet gaan is een pauze zeker welkom. Dankzij de rvbreg kranen begint de ontspanning al bij het openen van het water. Voor elk design van het rvbreg kraanwerk zijn de kwaliteit et de gebruiksgemak altijd onberispelijk baden vlug rendement Andrew baddouche mengkraan meer zien meer zien baddouche mengkraan baddouche thermostaat met afsluitkranen en handdouche baddouche mengkraan zonder uitloop meer zien meer zien baddouche mengkraan zonder uitloop .

nlfr boek een afspraak in ons testcenter mijn account inloggen registreren vergeten inloggen home badkuipen massagesystemen whirlactiv mixactiv airclassic aquapro multibaleo seveninone baleo seven spa jacuzzi saunas testcenter webshop onderhoudsproducten badparfums opties spa experience outlet nieuw downloads garanties voorwaarden woordzoekert winkelmandje mandje bestellen qty title optionslistpersonalized oldpriceprice niet voorradig onvoldoende voorraad heerlijk genieten daar zorgen we voor badkuipen een schat van een bad bij aankoop van een massagesysteem is het belangrijk dat u voor een bad kiest dat voldoet aan uw wensen de mogelijkheden van baden Een bad met ergonomische belijning voor ondersteuning van uw rug ee.

Sterke info over Baden

hydrodreaming . Baden . Hydrodreaming welkom whirlpool douchewanden hddesign corian baden hydrodreaming referenties onderhoud body mind aroma s contact baden hydrodreaming bad tessa alt hydrodreaming bad tessa bad tessa dit bad biedt een perfecte relaxatie in alle comfort van ruimte. Meer info bad talia alt hydrodreaming bad talia bad talia strakke contourlijnen vormen het hart van dit simpel maar stijlvol design. De talia is het geschikte bad voor een relaxatie met . Meer info bad lana alt hydrodreaming bad lana bad lana de lana biedt u een comfortabele ruimte voor twee met rondere vormen. Meer info bad julia alt hydrodreaming bad julia bad julia de julia biedt u een comfortabele ruimte als eacuteeacutenpersoonsbad. Meer info bad hydra alt hydrodreaming bad hydra bad hydra met de uitzonderlijke diepte en breedte van dit bad biedt dit bad u een uitzonderlijk bad moment de armsteunen werden prachtig uitgehouwen. Meer info s.i.e.c bvba walenstraat d hasselt telefoon design.