Menu Sluiten

Specialist Badkamermeubelen

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over specialist badkamermeubelen kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Specialist Badkamermeubelen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist badkamermeubelen

NO AI

beoordeling . Gebaseerd op individuele klantbeoordelingen op sterrenspecialist infooudeikentafels.nl home assortiment oud eiken tafel oud eiken salontafel oud eiken kast oud eiken dressoir oud eiken bureau oud eiken keuken oud eiken sidetable zitmeubels winkels werkplaats historie media contact actueel aanbod selecteer een pagina werkplaats het overgrote deel van ons oud eiken hout komt uit engeland belgi duitsland en turkije. De zoektocht naar het juiste oud eiken hout betrekt een groot gedeelte van onze werkzaamheden en tijd die wij besteden aan een project. In onze werkplaats komt het hout onbehandeld en vaak nog in woeste staat bij ons binnen. Vaak wordt het hout dat in de me.

top of page over de bock ost sanitair verwarming sandwichpanelen doehetzelf verandapanelen vacature contact bel ons vraag hier uw gratis offerte mail ons voor meer info de bockost nv te waasmunster doehetzelf de bockost uit waasmunster is uw specialist in sanitair centrale verwarming badkamermeubels dakplaten afsluitingen doe het zelf materiaal en nog veel meer. Press to zoom tradex wave loodvervanger het ideale alternatief voor lood en zink tradex wordt toegepast in alle bouwdetails waar een waterdichte barriegravere noodzakelijk is specialist badkamermeubelen informatie aanvragen Het combineert de uitstekende uvbestendigheid van rubber met de vriendelijkheid van zachte isolatiematerialen voor mens en milieu. Zowel tijdens de verwerking als de hele levensduur van de constructie komen er geen stoffen vrij die voor het milieu schadelijk zijn De handelswijze m.b.t. specialist badkamermeubelen Voor tradex materiaal moet je bij de bock ost nv te waasmunster zijn tradex wave laat zich heel goed op dakpannen met een hoger profiel uitleggen. Tradex wave is geschikt om oppervlaktes met verschillend relief waterdicht te verbinden..

Het terrein van Specialist badkamermeubelen

home badkamergids badkamerrenovatie badkamerrenovatie kosten premie badkamerrenovatie offerte badkamerrenovatie badkamerrenovatie senioren badkamer verbouwen kleine badkamer renoveren goedkoop badkamer renoveren sanitair vervangen badkamer betegelen kosten badkamer plaatsen nieuwe badkamer goedkope badkamer badkamer ontwerpen inloopdouche plaatsen inloopdouche plaatsen kosten gratis offertes badkamer renoveren vergelijk gratis offertes en bespaar start nu gratis vrijblijvend badkamerrenovatie kosten je wilt een badkamerrenovatie laten doen want je badkamer is verouderd. Wat zijn de kosten van het renoveren dit hangt van een aantal onderdelen af. Een vernieuwing met alleen basic sanitair is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan renoveren met luxe materialen en allerlei extra opties. Bovendien is een kleine badkamer renoveren minder duur dan een grote badkamer. Benieuwd naar de prijs van een badkamerrenovatie start gratis offerteaanvraag vul je gegevens in op he.