Menu Sluiten

Grohe Water Besparen

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE is ‘s werelds marktleider in de sanitairbranche

Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. Onze kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel om je overal en altijd “Pure Freude an Wasser” te bieden.

GROHE voor je badkamer

Designs dat bij je past. Van kranen en douchesystemen tot douche-wc”s en keramiek – geniet van een perfecte ervaring met GROHE. (meer info)

GROHE voor uw keuken

Welkom bij het slimste productportfolio in de branche, waar keukenkranen, watersystemen en consumentgerichte functies worden gecombineerd met een uitstekend ontwerp. Geniet van de ultieme GROHE keukenervaring. (meer info)

GROHE SENSE – De slimme watersensor

GROHE Sense detecteert de aanwezigheid van water, controleert de temperatuur en vochtigheid en meldt problemen meteen, voordat ze tot iets ergers kunnen leiden. (meer info)

Onze kernwaarden

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vierfundamentele pijlers. We leggen de lat extreem hoog zodat je altijd hetverschil kunt voelen wanneer je een GROHE kraan of douche gebruikt.

GROHE vind je inmiddels in meer dan 130 landen wereldwijd.

01076580107658

More info

tags: Douchesystemen – Badkranen – Wastafelkranen – Leveranciers Badkranen – Handelaars Badkranen – 

Wenst u meer info over grohe water besparen kijk dan vlug op https://www.grohe.be/nl_be/ | Grohe Water Besparen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Grohe water besparen

NO AI

select your interest consumenten installateurs groothandels architecten designers producten inspiratie diensten pro online shop experience center aanmelden meld je aan voor een groheaccount en profiteer van vele voordelen waaronder verlengde garantie op geregistreerde producten het inzien van de status van je bestellingen professional en het opslaan van onze producten aan je portfolio grohe water besparen binnen ieders budget Let op voor inloggen of registreren word je naar het grohe portal geleid. Inloggen nog niet geregistreerd fr nl producten producten bekijk alle producten badkamer badkamer wastafel wastafel alle producten wastafelkraan series over wastafelkranen kranen met sensor bad douche bad douche alle producten douchekraan series bad thermostaatkraan series over badkranen over regendouches over thermostaatkranen wc urinoir bidet wc urinoi.

hermanne sa home verwarming energie ketels de regeling radiatoren accessoires sanitair badkuipen douches lavabos wastafels kranen wcs meubels en toebehoren waterbehandeling zuivering en filtering van drinkwater ketelsteenbestrijding luchtbehandeling catalogue contact nederlands franais kranen home rarr sanitair rarr kranen het kraanwerk is in de loop van de tijd technisch geperfectioneerd en is nu ook een belangrijk esthetisch element geworden het moet harmoniren met de rest van de badkamer. De mengkraan deze bestaat uit twee kranen een voor warm en een voor koud water. Een gewone mengkraan is niet erg zuinig in het verbruik want er gaat tamelijk veel water verloren alvorens de gewenste temperatuur bereikt is De kosten van grohe water besparen Een voordeel is dat hij op zich weinig kost. Het is dan ook de meest vers.

Wat je wil weten over Grohe water besparen

particulieren professionals jobs mijn favorieten onze adressen inloggen fr nl en homebadkamerverwarminghet groene huiskeukencatalogi maak een afspraak spoelbakken kranen uitgietbakken inspiratie fr nl en particulieren professionals jobs mijn favorieten onze adressen inloggen maak een afspraak homebadkamerverwarminghet groene huiskeukencatalogi spoelbakken kranen uitgietbakken inspiratie rust je keuken optimaal uit gootstenen spoelbakken keukenkranen en andere tot in de puntjes doordachte apparatuur vergemakkelijken jouw leven waardoor je in alle vrijheid en creativiteit kan koken. Wij helpen je graag bij de juiste keuzes om een uiterst praktische en goed georganiseerde keuken te creren. Een kleurri.