Menu Sluiten

Badkamer Kolomkasten

DETREMMERIE is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, …

Innovatief in hedendaags badkamermeubilair

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar Detremmerie voor gaat. Vakmanschap ligt aan het hart van wat we doen. Al in 1939 rolde ons eerste badkamermeubel van de productieband. Doorheen de jaren scherpten we onze kennis op het vlak van hoogwaardige materialen en innovatieve productiemethodes steeds verder aan om vandaag badkamermeubilair van topkwaliteit te kunnen aanbieden. Met ons divers productgamma richten we ons op iedere liefhebber van de hedendaagse badkamer, van consument tot architect.

Onze collecties:

100% design & productie in Belgiƫ

Detremmerie is een Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. Al onze meubels en accessoires zijn van Belgische makelij en worden door onze eigen vakmensen met passie voor het product afgewerkt. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie een gerenommeerde naam in de wereld van badkamermeubels in de Benelux en Frankrijk. Ook in onze eigen showroom in Waregem ben je welkom voor eindeloze badkamerinspiratie.

00842160084216

Informatie en advies over badkamer kolomkasten.

Een badkamerkolomkast is een uitstekende oplossing voor het opbergen van spullen in een kleine badkamer.

Dit soort kasten zijn vaak smal en hoog, waardoor ze eenvoudig in een kleine ruimte kunnen worden geplaatst, zoals tussen een toilet en een muur.

Een badkamer kolomkast wordt zo genoemd omdat deze de vorm heeft van een kolom. De kolomkast badkamer wordt daarom ook wel de hoge badkamerkast genoemd. De kast is niet breed, maar biedt door de aanzienlijke hoogte toch veel opbergruimte.

Badkamerkolomkasten zijn een essentieel onderdeel van de inrichting van veel badkamers, die zowel functionele opslagruimte bieden als bijdragen aan de esthetiek van de ruimte.

Deze vert.

More info

tags: Badkamermeubelen – Bedrijven Badkamermeubelen – Overzicht Badkamermeubelen – Advies Badkamermeubelen – Expert Badkamermeubelen – 

Wenst u meer info over badkamer kolomkasten kijk dan vlug op https://detremmerie.be/ | Badkamer Kolomkasten


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Badkamer kolomkasten

NO AI

afdelingen tegelhandel bouwmaterialen keuken en interieur doehetzelf toonzaalmodellen in de kijker over ons contact openingsuren menu afdelingen tegelhandel bouwmaterialen keuken en interieur doehetzelf toonzaalmodellen in de kijker over ons contact openingsuren toonzaalmodellen op zoek naar een kwalitatieve keuken badkamer of maatwerk aan een verminderde prijs bezoek onze showroom in maasmechelen en geniet van extra kortingen op onze toonzaalmodellen. Ontdek het hier uitverkoop badkamermeubels bezoek onze showroom in maasmechelen en geniet van extra kortingen op onze toonzaal badkamermeubels. alle prijzen inclusief btw en enkel op afhaal. Detremmerie badkamermeubel incl btw tablet mineral stone cm x cm x cm mat wit waskom gentegreerd open rek onderkast cm x cm lade onderkast mat wit cm x cm dek tabletten voor boven en onder de kast open rek hangkast mat wit cm x cm x detremmerie condensvrij indirecte verlichting spiegelpan.

mailoutline infobkconcept.be phone home badkamers onze werkwijzerealisaties totaalconcepten renoveren van a tot zrealisaties totaalconcepten wellness spa s villeroy bochspa s kinedorealisaties blogs reviews uitverkoop solliciteren contact menu uitverkoop wij verkopen toonzaalmodellen aan mooie prijzen badkamer kolomkasten met gegarandeerde rendementsstijging Toonzaalmodel badkamermeubel detremmerie cm te koop toonzaal badkamermeubel detremmerie cm zelf af te monteren en af te halen in onze toonzaal in geel. Lees meer toonzaalmeubel sanibell krijtwit te koop toonzaalmeubel sanibell decor krijtwit inclusief wastafel wastafelkraan onderkast kolomkast spiegel en verlichting Extra uitleg over badkamer kolomkasten Zelf af te monteren en af te halen in onze toonzaal in geel. Lees meer toonzaalbad villeroyboch oberon . Te koop toonzaalbad villeroyboch oberon x wit alpine. Zelf af te monteren en af te halen in onze toonzaal in geel. Lees meer toonzaalmeubel o plus triangle te koop toonzaalmodel badkamermeubel.

Kennisbank over Badkamer kolomkasten

opgepast gelieve javascript in te schakelen om gebruik te maken van deze website. Toggle navigation houttechniek vanham bvba home realisaties nieuws partners contact categorien trappen emsp borstweringen en leuningen emsp bordes betontrappen kasten dressings totaal inrichting deuren emsp deuren met glas emspemsp glazen deuren bureau s badkamers keukens mezzanines en zoldertrapjes poorten rolluikkasten diverse radiatorkasten nieuw in ons gamma zonneluifels screens rolluiken zwevend blad met opzet lavabo en kolomkasten badkamer rubberwood badkamer meubel badkamermeubel in rubberwood greeploos zwevend badkamermeubel met bijhorende spiegel times log in login copy houttechniek vanham bvba copyright admin .